tisdag 15 januari 2008

Lämnar italien..

Lämnar Italien och Tenuta san pietro den 23 Januari för Köpenhamn.
Började mitt arbete här på TSP den 13 Augusti 2007 som pattsier, slutet på sommaren här var fantastiskt. Men jag lämnar det med förho
ppningar om en underbar sommar. Jag återvänder hit en period i sommar, lite efter en inplanerad praktik som förhoppningsvis blir i Paris hos Pierre Gagnire. Det kommer bli en STOR grej för mig. Så det blir en hel del vassa desserter på TSP sommaren 2008. Har arbetat fram lite nya desserter till Maj månad tillsammans med Chef Christofer Bengtsson, bla banana split 2008, som kommer finnas hela sommaren ut. Choklad terrin, rompfstompf sorbet, hallon skum och kola-tonka. Bilder kommer på dessa desserter.
I Köpehamn väntar jobb på .....? och i Februari en tur till Oslo, där jag ska hjälpa till och göra en kok-bok för TSP. Också en liten semester och tid tillsammans med flickvännen.

signerat Kristofer Josefsson

Inga kommentarer: